Beschrijving

Home

Home

English Home

Nederlands home

Table de Hote - op Vrijdag en Zaterdag avond Wij hebben getracht zoveel mogelijk een omgeving the creeren waarin onze gasten zich kunnen ontspannen en ontdoen van de stress van elke dag. Bij ons vindt U een vredige en mooie omgeving en de accomodatie is van goed kwaliteit maar eenvoudig.
Guestbook
We hebben zoveel mogelijk gedacht aan alles wat U nodig zou hebben om Uw verblijf hier zo aangenaam mogelijk te maken. Gooi gewoon wat kleren in een koffer en kom hier naar toe. Allebei de Gites hebben een wasmachine, strijkijzer, afwasmachine, CD spelers en franse TV. Ze zijn voorzien van alles wat U nodig hebt voor een vakantie huis. Wij geven U uw lakens en handdoeken. Als U geen zin meer hebt om zelf eten in te kopen en te koken, dan kunt U op Vrijdag en Zaterdag bij ons eten (table d'hote) - U moet wel even reserveren.

Alle accomdatie die wij ter beschikking hebben, beschikt over zijn eigen terrein en privacy en is zo gepland dat het absolute niet nodig is om Uw buren te zien als U daar geen zint in hebt. Als U op sommige dagen wel zin hebt in gezelschap, dan bieden wij een vriendelijk atmosfeer bij de table de hote op het terrace van La Source. Petanc (Jeux de boule) en ping pong kan daar ook gespeeld worden. Wij beiden zijn daar niet goed in, dus winnen kunt U ook!
De hoofdweg vlak bij Maison arc en ciel
Een van de uitzichten als U een wandeling maakt vanaf Maison arc en ciel naar het dichstbijzijnd dorp De tuinen om het gebiedvan Maison Arc-en-ciel heen hebben veel fruit - en notenbomenk, veel struiken, dus U kunt velen rustige en verborgen hoekjes vinden om te zitten en van de stilte of vogel activiteiten te genieten.

Er zijn vele prachtige uitzicht over de vallei in de richting van Villefranche de Lonchat en mooie boswandelingen vanaf onze voordeur.

U kunt zwemmen in onze zwembaden van mei tot eind september. Het grootste zwem is uitstekend geschikt voor iedere level van zwemmers en niet-zwemmers.