Maison arc-en-ciel

Home

Home

Le Fauresourd - bij Montcaret, Dordogne-France

Kamers & Vakantiehuizen met zwembaden te huur

Landelijke omgeving voor onze vakantiehhuizen met zwembaden in de Dordogne-France
U kunt ons vinden ten oosten van Bordeaux, op een heuvel uitkijkend op Villefranche de Lonchat, en maar 20 minutes van St.Emilion. Een vredige plek omgeven door 9 acres tuin, wei, bossen en wijngaarden. De tuin heeft heel veel fruit- en noten bomen en het is verplicht U zich daarvan in overvloed te bedienen!! B&B gasten krijgen zelfgemaakte jam aan het ontbijt geserveerd. Er zijn een zwembaden en Jacuzzi voor het gebruik van de B&B en La Vigne gasten(16x14m). Kijkt U ook even naar de "Wat is er te doen" pagina voor meer informatie over de streek zelf.

Er zijn heel veel vogels op het terrein en omgeving. Voor de vogelkijkers onder U, kijkt U vooral op onze niewe pagina (Engels)

Birdwatching Niews (klik hier).

Zowel onze vakantiehuizen voor 6-8 personen, als onze twee bed & breakfast kamers (met prive badkamers) in het hoofdhuis, zijn van hoge kwaliteit. Uitstekend geschikt voor groepen vrienden, families, paren en individuen die graag wat ruimte en privacy om zich heen hebben, met zowel de mogelijkheid tot gezelligheid als men dat wenst. Beide vakantiehuizen zijn volledig geoutilleerd met wasmachine, vaatwasmachine, waterkoker, ijskast, haardrogers, strijkijzers, CD spelers, TV (alleen Frans),Video DVD en PS2. Alle prijzen zijn inclusief electriciteit, gas en alle beddegoed en handdoeken. Ook bieden wij extra service in de verkoop van wijn, aankomst pakketjes en maaltijden (Table d'hote) op sommige avonden voor maximaal 8 personen. Dus pakt Uw koffer en kom hierheen.

De dichtstbijzijnde vliegvelden zijn die van Bordeaux en Bergerac, waar U een auto kunt huren. Of U rijdt vanuit Nederland (ongeveer 11 uur rijden van Amsterdam - korte stops elke 2 uur inbegrepen), zodat U lekker met een auto vol wijn naar huis kunt rijden! Wij kunnen ook voorzien in een ophaal service van het vliegveld of station als U dat zou wensen.

Druk op een van de links hieronder om de details van de accomodaties te bekijken met fotos van de binnen en de buitenkant en neemt U ook een wandeling rond het terrein door naar de 'Plattegrond' link te gaan.
Het hoofdzwembad voor de B&B gasten, tesamen met de bewoners van het vakantiehuis La Vigne.

La Source
Hoofd Boerenhuis B&B accommodatie
La Vigne
Vakantiehuis voor 7+
Zwembad dat gedeeld wordt met het hoofdhuis 16x14m
Testimonials
Beschrijving Plattegrond Tarieven
Links Hoe komt U hier? Wat is er te doen?La Dassonette
photos and details

Villa in
Lot-Garonne


(c) Copyright 2004-2016 Maison Arc-en-ciel